logo-TK
vinterdrommen-2

Høsten og jula 2020

Annerledesåret 2020 fortsetter å overraske oss og nå er smitten kanskje nærmere enn noen gang. Fortsett og hold avstand, vask hender og ta forholdsregler så slipper vi å få noen tilfeller hit til bygda.

Vi har heldigvis fått arrangert noe denne høsten. Vi har fått møttes litt og vi håper at folk kommer seg ut og får frisk luft, det er bra både for fysisk og psykisk helse!

Når det gjelder møtet som ble arrangert i kulturhuset 21.oktober er vi veldig fornøyd med oppmøtet, nesten 70 personer tok turen og det kom mange gode ideer som vi har startet å jobbe med.
Spesielt ski, alpint og snøscooter blir hovedfokus inn mot vinteren, og før jul skal vi sette trykket på å gjøre julehandelen lokalt. Her har vi masse å tilby og det er viktig både å oppfordre til, og selv gjøre julehandelen hjemme. Vi må støtte de lokale aktivitetene som prøver å holde åpent i denne vanskelige tiden.
Vi hadde mange gode og konstruktive innlegg med gode forslag og både ris og ros på ting som har blitt gjort og kan bli gjort bedre.

Det er likevel ting som skjer i bygda før jul:
  • Lørdag 21. november kl. 11-16 arrangerer Tydal husflidslag julemarked utenfor Husflidsstuggu - parkeringsplassen utenfor rådhuset. Mange flotte utstillere tar turen.
  • Det vil også bli arrangert en turdag for unge og voksne rundt Sølisjøen samme dag. Her vil det bli servert gløgg og pepperkaker og kanskje blir det noen overraskelser underveis. Parkering skjer ved Sølisjøbanen eller ved 705-senteret. Ta turen mellom 11-14 og da har du tid til en tur på julemarkedet etterpå.
  • Lørdag 21.november er det julebord på Væktarstua Hotell. Fortsatt ledige plasser!
  • Fredag 27.november er det lutefiskaften på Neatun. Denne er fullbooket!
  • Lørdag 28.november er det julebord på Væktarstua Hotell. Denne er fullbooket!
  • Lørdag 5.desember arrangeres det turdag i Stugudalen fra 11-14. Her vil det også bli servert gløgg og pepperkaker. Ta på nisselua og bli med.
  • Lørdag 5.desember er det julebord på Væktarstua Hotell. Denne er fullbooket!
  • Lørdag 12.desember er det lutefiskaften på Neatun. Her er det noen få plasser ledig!
  • Lørdag 12.desember er det julebord på Væktarstua Hotell. Fortsatt ledige plasser!
facebook