Vinterbilde av Jens Kvernmo i Sylan.

Vinterdrømmen! «I Tydal er det fantastiske fjellområder og mye urørt villmark. I tillegg er det lagt til rette for alle friluftsinteresserte på alle nivåer gjennom DNTs hytter» sier Jens Kvernmo, som tilbragte en vinter alene i Sylan.
Vil du bytte ut fremoverskia med nedoverski gjør du det i Tydal Skisenter. Eller du kan få med deg mye av den fantastisk naturen på kort tid på en leid snøscooter.

Velkommen til vinterdrømmen i Tydal og Sylan!

Langrennsski i Tydal

I Tydal finner du milevis med preparerte skiløyper hvor man kan gå på ski i fantastisk fjellandskap.

Bare i Stugudal finner du 127 km med spor fordelt på 65 løyper og 20 oppsatte ruter. På kveldstid er det lysløyper både i Ås og Stugudal.

God tur!

Løypekart

På skisporet.no finner du alle løyper i Tydal

Gå til skisporet

Informasjon om skiløyper

Stugudal Fjell både preparerer og informerer om skiløypene i Stugudal. Her finner du også alle utgaver av bladet Stugudal Fjell digitalt. På deres Facebook-sider får du de nyeste oppdateringene.

Hjemmeside: Klikk her (link til hjemmeside Stugudal fjell)

Facebook-side: Klikk her (link til Facebook-side)

Lysløyper i Tydal

Dersom du ønsker å gå på ski også på kveldstid, kan du velge å gjøre dette i lysløypene som finnes i Tydal. Disse ligger ved Kløfta (Ås) med parkering ved Tydalshallen, eller på Stugudal med parkering ved Væktarstua Hotell AS.

Skihytta Røvassbu

Røvassbu er ei trivelig skihytte på Østbymarka i Tydal. Salg av vafler, pølse m/brød, kaffe mm. Parkering ved Ol-Persbakken (skiltet fra FV705). Åpningstider: hver søndag i skisesongen fra januar, klokken 11:00 – 15:00.

Facebook-side: Klikk her (link til Facebook-side)

Parkeringsmuligheter

I Tydal finner du mange mulige startpunkt for din tur, og i kartet nedenfor finner du en oversikt over parkeringsmuligheter i kommunen.

Parkering ved snøscooter- og skiløyper i Tydal: Klikk her (link til kart over P-plasser)

Alpin skiglede i Tydal

Tydal skisenter er et familievennlig og trivelig skianlegg i Tydal. Tydal Skisenter ligger ved Mosjøen i Tydal, like ved FV 705 midt i mellom kommunesenteret Ås og Stugudal. For mer informasjon, se deres hjemmesider eller Facebook-sider.

Hjemmeside: Klikk her (link til hjemmesiden www.tydalskisenter,no)

Facebook-side: Klikk her (link til Facebook-siden)

Snøscooter og isfiske i Tydal

Snøscooter og isfiske i Tydal

Tydal er et snøscooter-eldorado. Her kan du kjøre snøscooter i mange godkjente løyper, både rekreasjonsløyper og isfiskeløyper. Vi oppfordrer alle scooterkjørere om å vise hensyn og å gjøre seg kjent med lokale regler og forskrifter.

For mer informasjon om snøscooter og isfiske i Tydal: Klikk her. (link til egen side om snøscooter og isfiske)